Voor Coaches en Trainers

Wil je als coach of als trainer je klanten meer inzicht bieden?

Hen praktische handvatten bieden voor groei en ontwikkeling?

Zoek je heldere input om effectieve trainingen en interventies in te zetten?

 

Ja? Ga dan aan de slag met de docentenscan.

Het Rapport

De docentenscan meet zes competenties en gedragsindicatoren van de leerkracht. Het maken van de docentenscan (duurt ongeveer 10 minuten) leidt tot een genuanceerde eindrapportage met herkenning en erkenning van de ontwikkelpunten van de
leerkracht.

Tevens biedt de docentenscan de mogelijkheid tot 360 graden feedback. Met de 360 graden feedback heeft de leerkracht, maar ook de coach of adviseur een sterk instrument in handen. Het zorgt voor een verdiepende kijk op hun eigen culturele competentieprofiel. Ook kunnen de mensen die feedback hebben gegeven, na afloop van scan, een persoonlijke toelichting op het profiel geven.

Je eigen Business Account

Als bedrijf of organisatie, ontvang je van ons een beheerders account. Via dit account nodigt de contactpersoon van je bedrijf, de docenten uit om de docentenscan in te vullen. Van tevoren koop je zogenaamde credits (1 credit = 1 docentenscan) hiervoor in.

Naast het uitnodigen voor de docentenscan kan de contactpersoon zelf de rapporten inzien ter voorbereiding van coachingsgesprekken of de komende training. Indien gewenst kan worden aangegeven of de docent zelf zijn/haar rapport kan inzien.

Andere voordelen van het business account zijn:

  • Beschikking over verschillende typen rapporten, zoals adviseursrapport.
  • Per docent rapport openstellen; (on)zichtbaar maken voor de docent.
  • Eenvoudig beheer van klanten.
  • Geen licentiekosten.
  • Adviseur of coach aan het platform koppelen om begeleiding online te kunnen bieden.
  • Direct support bij problemen voor zowel contactpersoon als klanten.
  • Kortingen bij grotere afnamen (staffelkorting van 10 stuks).

Training ‘Werken met de docentenscan’

De training is bedoeld voor coaches/begeleiders die betrokken zijn bij de begeleiding van docenten en scholen. Het maximaal aantal deelnemers voor een training bedraagt 12 personen. De docentenscan vormt de leidraad voor de coaches bij hun begeleiding van de leerkrachten in een competentiegericht onderwijs.