Onze missie

Het ontwikkelen van 21st century skills als ondernemendheid en creativiteit en het structureel inbedden hiervan in het onderwijs op alle niveaus. 

Waarom werken met docentenscan?

  • Makkelijk, snel en direct inzicht in de culturele vaardigheden van de leerkracht
  • Leuk en spiegelend
  • Verhoogt de kwaliteit van het onderwijs gericht op de leerling
  • Draagt bij aan professionalisering van de leerkracht
  • Ontwikkelt na ruim 15 jaar ervaring in competentiesoftware
  • Gespecialiseerd in de ontwikkeling van competenties

Who’s behind?

De docentenscan is ontwikkeld door Mariël Voogel en Martijn Driessen. Zij delen de passie voor het ontwikkelen van competenties als ondernemendheid en creativiteit. Ze willen bijdragen aan onderwijs gericht op de ontwikkeling van deze vaardigheden in Nederland.

Mariël Voogel spreker

Mariël Voogel

Ontwikkelaar & Eigenaar

Mariël heeft jarenlang als beleidsadviseur Economie, en Onderwijs en Arbeidsmarkt gewerkt. Sinds 2011 is ze eigenaar van CreativeMV, waaronder de docentenscan en de CreativeScan vallen. Dagelijks houdt ze zich bezig met de ontwikkeling van creativiteit, ondernemerschap en innovatie. Ze studeerde Kunstbeleid- en Management aan Universiteit Utrecht.

WebsiteLinkedinInstagram
Martijn

Martijn Driessen

Ontwikkelaar & Eigenaar

Martijn is sinds 1996 entrepreneur en eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder Entrepreneur Scan en OndernemerWijzer. Martijn is in 2005 op het OndernemersCompetentieModel gepromoveerd. Al jaren werkt hij samen met de stichting Jong Ondernemen om ondernemendheid te ontwikkelen bij leerlingen op alle niveaus.

WebsiteLinkedinInstagram

Samenwerking

De docentenscan is ontwikkeld voor een project van onder meer Cultuurmij Oost, SVG Condor en de PABO in Nijmegen. In dit project gaan ruim 100 leerkrachten aan de slag met hun culturele vaardigheden met behulp van de docentenscan en de toolbox.

Culturele vaardigheden

Docenten